Framtidens rekrytering

En personlig urvalsprocess

Vi på Lindfors Sweden är specialiserade på personlig rekrytering av duktiga utvecklare och IT-expertis inom Sverige. Framtidens rekrytering handlar om det personligt gjorda urvalet och där kan vi hjälpa dig som söker efter spjutspetskompetens inom IT i Stockholm, Göteborg eller Malmö. Till skillnad från många andra rekryterare är vi tekniskt kunniga och håller oss uppdaterade kring den tekniska kompetensen som förväntas och krävs. Det innebär att om du söker efter t ex en iOS-utvecklare, webbutvecklare eller backend-programmerare så har vi redan säkerställt att kandidaten kan sin sak innan ni möts och tar över med er bedömning. Vi arbetar även mycket med personlig bedömning kring individen redan i ett tidigt stadie så att personens drömmar och mål kan matchas av företagets. Det är viktigt att redan tidigt i processen fånga upp varthän en person är på väg i livet så att företaget och personen drar i samma riktning. Med en rekrytering gjord av oss på Lindfors Sweden kan du vara säker på att det inte handlar om spontana infall eller bristande faktiska kunskaper utan att varje kandidat är lämplig för en tjänst. Om du vill veta lite mer om hur vi tänker kan du läsa här om företaget. 

Först ett möte med oss

En av de principerna vi arbetar med för att säkerställa att vi endast förmedlar den bästa kompetensen är att vi aldrig lämnar ut några uppgifter om arbetsgivare och lediga positioner till en sökande person inför det första mötet med oss. Vi vill säkerställa vad personens kompetens, drömmar, intressen och kompetens är, utan att det ska påverkas eller färgas av något. Först därefter fortsätter vi och för samman personen med företaget.

Hjälp med
IT-rekrytering

Vi för samman
utvecklare och företag

Framtidens rekrytering

Vilka olika kompetenser inom IT förmedlar ni?

Vi kan hjälpa dig som är ansvarig för rekrytering och söker efter personligt utvalda utvecklare till ditt företag utifrån dina önskemål och behov. En rekrytering med hjälp av oss är alltid en trygg och kostnadssäker lösning där du kan vara övertygad om att du ges de bästa kandidaterna för dig att ta ställning till. Du behöver aldrig oroa dig för att vi öser över dig en massa irrelevanta kandidater, utan vår noggranna urvalsprocess garanterar ett litet och relevant urval för dig att ta ställning till i rekryteringsprocessen. Vi söker aktivt upp kandidater genom headhunting på landets främsta IT-företag och vi får även kontinuerligt in nya kandidater i vårt kontaktnät. Vi bokar även kontinuerligt upp oss för mässor och tech events där vi möter potentiella sökande. Om du är ansvarig för rekrytering på ditt företag kan du läsa mer om samarbetsprocessen med oss här.

För arbetsgivare

Vi är specialiserade på att förmedla noga utvalda utvecklare och specialister inom framförallt programmering och apputveckling. Det gäller kunniga individer inom android och iOS-utveckling (Kotlin, Swift osv) men även programmerare och utvecklare som t ex arbetar med PHP, Python, SQL, .NET, C++, Golang, React, Java, Node, och HTML. Vi arbetar även med att förmedla tekniskt kunnig expertis inom t ex databaser, UX, support, driftteknik, devops, management, analys, testpersonal, administration och projektledning inom IT. Vi vet genom vår noggranna urvalsprocess att de kandidater vi arbetar med är kunniga inom sina respektive fält. Vi kan också ge dig råd på vägen till rätt kompetens för ditt företag. Kontakta oss om du har frågor så hjälper vi dig att hitta rätt person för just ditt behov.

För arbetssökande

Om du söker efter nya utmaningar som utvecklare i Stockholm, Göteborg eller Malmö kan vi hjälpa dig att hitta fram till företag som letar efter just dina styrkor och din kompetens. Du som söker nya utmaningar kan läsa mer om hur vi rekryterar här.