Om Lindfors Sweden

Vi på Lindfors Sweden är specialister på personligt utvald IT-expertis. Fyll i formuläret så kontaktar vi dig för ett möte.

Är du på jakt efter en utvecklare?

Eller är du osäker på vilken kompetens du behöver? Fråga oss så hjälper vi dig hitta rätt. Vi har ett stort och brett kontaktnät med kompetenser inom alla områden inom IT. Vi söker också aktivt upp ny kompetens hela tiden och du kan givetvis alltid rådgöra med oss kring vilken kompetens som bäst lämpar sig för just dig och dina syften om så önskas. Vi rådgiver och coachar givetvis dig efter dina önskemål genom hela processen. Du har kanske frågor om vilka test som kan vara lämpliga att använda sig av och vilka urvalskriterier som passar just dig och ditt företag allra bäst. Detta gäller både den formella tekniska kompetensen och den mer personliga bedömningen kring kandidatens mål och aspirationer.

Hur går rekryteringen tillväga?

Efter en noggrann urvalsprocess där vi har intervjuat och valt ut en lämplig person så skickar vi över en sammanfattning till er där vi presenterar kandidaten. Sammanfattningen inkluderar personens nuvarande arbete, tidigare anställningar, teknisk kompetens, utbildning, anledning till varför de vill lämna nuvarande anställning, varför de söker en ny position, språkkunskaper, var de bor och om de är intresserade av att flytta, deras intressen, motivationer, löneanspråk, uppsägningstid, LinkedIn-profil och ett CV. Fokus ligger hela tiden på en personlig bedömning från vår sida där vi är övertygade om att personen kan vara lämplig för ert önskemål. Först efter denna process behöver ni ta vid mer er interna bedömning och intervjuprocess och vidare till ett skrivande av kontrakt och anställningsavtal när rätt person är hittad. Vi finns med under hela processens gång och följer upp både under och givetvis efteråt. Vi värdesätter en god och kontinuerlig relation med dig som uppdragsgivare.

Hur gör jag nu?

Fyll i formuläret med dina uppgifter och så kontaktar vi dig för ett mer ingående samtal för att hjälpa er hitta er kandidat.


    * Obligatoriska fält

    Genom att klicka nedan ger du ditt godkännande till att Lindfors Sweden AB lagrar och behandlar personuppgifterna i syfte att kunna tillhandahålla det begärda innehållet.